Napelem Blog

4-ok-hogy-ecoinfra-rendszert-fogsz-venni

4 ok, hogy miért fogsz EVB Solar napelem rendszert telepíteni idén

1. Az EVB Solar tapasztalat és minőség.

Napelem rendszereinket a piacon megtalálható legkiválóbb anyagok és elemek felhasználásával tervezzük meg, a felmérést és kivitelezést pedig 17 éves épületvillamossági tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik.

2. Ajánlatkérőinknek, pontos részletes mindenre kiterjedő ajánlatot készítünk

Ajánlatkérőink napelem projekt elképzeléseit a legnagyobb figyelemmel felmérjük, tanácsadunk ha kell és személyre szabott megoldást adunk. Áraink mindig kiterének minden részletre, komplett rendszeráraink pedig mindig magukba foglalják a telepítés költségét is.

3. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Teljes körű helyszíni felmérést, tervezést, kivitelezést végzünk. Figyeljük az aktuális pályázatokat és kiválasztjuk a megrendelőnek megfelelőt, miután az áramszolgáltatói engedélyeztetések ügyében teljeskörűen el is járunk, csakúgy mint a helyi építési hatóságoknál. Napelemeinkre 10 év teljes körű 25 év lineáris teljesítmény garanciát biztosítunk.

4. Figyelmes és ügyfélközpontú bánásmódban részesítünk

Munkatársaink és szerelőink kiválóan képzett szakemberekből állnak, akik a pár napos telepítés során a lehető legkevesebb kellemetlenséggel igyekeznek elvégezni a munkát. Rendet, tisztaságot és egy kiválóan működő napelem rendszert hagyunk magunk mögött

A napelemes rendszer beruházás minimum 40 évig tud egy családot vagy vállalkozást szolgálni!
Megosztom